Menu

Yrityslaskenta, enemmän kuin tilitoimisto

Kirjanpito

Palvelemme asiakkaitamme juuri asiakkaan tarpeita vastaavalla tavalla. Taloushallinto voidaan toteuttaa hyödyntämällä Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmää, jolloin taloushallinto toteutetaan täysin sähköisesti.

Perinteinen sähköinen taloushallinto toteutetaan NetTikon  –ohjelmalla, jolloin asiakas lähettää ohjelmalla myyntilaskunsa ja vastaan ottaa ostolaskut. Lisäksi ohjelmalla saadaan hoidettua laskujen maksaminen.

 

Pystymme toteuttamaan myös perinteisellä tavalla kirjanpidon, jolloin asiakas toimittaa kirjanpidon tositteet meille ja niistä laaditaan jälkeenpäin kirjanpito.

Tilinpäätös

Laadimme tilinpäätökset kirjanpidon pohjalta. Tilinpäätökseen valmistaudutaan jo pitkin tilikautta kirjanpitoa tehtäessä.

Tilinpäätöstä valmisteltaessa käymme yhdessä kanssasi läpi kuluneen tilikauden tapahtumia ja analysoimme niitä. Pyrimme yhdessä löytämään hyvät ja huonot tapahtumat ja oppimaan niistä.

Suunnittelemme myös yrittäjän henkilökohtaisen talouden rahoittamista oman liiketoiminnan avulla. Näin löydämme oikeat ja taloudellisesti parhaimmat ratkaisut tuleviin päätöksiin.

Verosuunnittelu ja yhtiöoikeus

Kun liiketoiminnan harjoitetaan yhtiömuodossa, tuo se mukanaan vaatimuksen asioiden hoitamisesta yhtiölainsäädännön velvoitteiden mukaisesti. Autamme Sinua tekemään päätöksiä, jotta nämä velvoitteet täyttyvät.

Usein – muuten niin houkuttelevien – ratkaisujen esteenä voi olla juuri yhtiölainsäädäntö, esimerkiksi varojen yksityistalouteen siirtämisen yhteydessä. Autamme Sinua tekemään ratkaisuja, jotka eivät ole ristiriidassa eri lainsäädäntöjen kanssa.

Yritysjohdon konsultointi

Opastamme Sinua kaikissa liiketaloudellisissa asioissa, ja laadimme räätälöityjä taloudellisia laskelmia. Olipa kyseessä sitten rahoitushakemusten täyttäminen tai liiketoimintasuunnitelmien laatiminen, hoidamme asian puolestasi.

Käytännössä ei ole asiaa, johon meiltä et löydä neuvoa tai opastusta. Mikäli asia vaatii jonkin tietyn alan erikoisosaamista, löytyy yrityksemme yhteistyökumppaneista varmasti sellainen. Me autamme Sinua löytämään vastaukset kaikkiin yritystalouden haasteisiin.

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon ulkoistamisella varmistat, että tiedot ovat aina ajan tasalla, arkaluontoiset tiedot pysyvät poissa toimistostasi, ja palkanlaskenta sujuu myös lomien aikana.

Hoidamme puolestasi palkkalaskelmat, viranomaisilmoitukset sekä maksupalvelut, ja raportoimme yrityksesi taloushallintoon.